top of page

Servicii

Curatenia generala

Curatenia generala nu este numai  o traditie care ne ajuta sa ne improspatam casa, biroul, spatiul in care traim si ne desfasuram activitatea, ci este un intreg proces de purificare  prin care aducem un suflu de energii pozitive in jurul nostru.

Traind intr-un mediu dezordonat si murdar ne afecteaza starea psihica si emotionala, nu doar pe cea fizica.

Daca vrei sa aduci o schimbare in viata ta si a familiei tale, a sosit momentul sa te organizezi, sa inlaturi dezordinea si  sa elimini obiectele care nu iti sunt utile, sa faci loc pentru idei noi, sa fii creativ, sa te reinventezi.

Curatenia de intretinere

 

Aspectul curat si ingrijit al locuintei sau mediului unde ne desfasuram activitatea reprezininta armonie si sanatate pentru noi si cei dragi. Stim ca timpul este pretios, de aceea venim in intampinarea ta cu servicii profesionale de curatenie de intretinere, iar tie iti dam ocazia sa te bucuri de ceea ce conteaza cu adevarat, de familie, de prieteni, de hobby-uri sau pur si simplu de o dimineata linistita de weekend.

Curatenia in birouri si spatii comerciale

Biroul sau sediul unei companii reflecta de multe ori imaginea afacerii, un mediu curat si ingrijit ar putea reprezenta o carte de vizita dar si o noua viziune si noi perspective.

Mediul curat si motivant in care angajatii isi desfasoara activitatea, va fi benefic pentru rezultatul muncii lor si pentru succesul companiei.

Curatenia dupa constructor

 

Pentru a te bucura cat mai repede de casa visurilor tale sau de noul sediu, apeleaza cu incredere la serviciile Klean SMART, noi venim in intampinarea ta cu o echipa dinamica, echipamente si produse profesionale si garantia curateniei la superlativ, iar tie iti va ramane timp si energie sa te ocupi de redecorare si amenajare

Alte servicii la cerere;

Curatare/Spalare tapiterii auto

Pastrarea curateniei unei masini influenteaza durata de viata a acesteia. Si nu trebuie sa ne ingrijim doar de exterior, ci si interiorul conteaza mult, fiind partea cea mai importanta pentru conducatorul auto, care trebuie sa se bucure de un ambient curat si confortabil in momentul in care se afla la volan!

Petreci prea mult timp in masina? Atunci ofera-i o curatare temeinica astfel incat calatoria ta si a celor care te acompaniaza sa fie una cat mai placuta!

 

 

 

 

 

 

 

Curatare canapele/fotolii/saltele si covoare/mochete

Canapeaua este una dintre piesele esentiale si reprezinta locul central al caminului tau, in living, acolo unde petrecem cel mai mult timp, unde familia se reuneste, unde primim invitatii, sau pur si simplu unde ne relaxam. Transforma-ti locuinta in cel mai confortabil si curat loc!

Putem contribui in mod eficient la acest aspect. Spalarea prin injectie-extractie asigura o curatare blanda a suprafetelor textile, murdaria fiind indepartata in profunzime, nu doar la suprafata.

bottom of page